Handig in Huis

Wednesday, November 16, 2005

Elton John op dakappartement Las Vegas?


Geruchten doen de ronde dat Elton John wil investeren in het penthouse van het Ivana, het wolkenkrabber-project van Ivana Trump in Las Vegas. Dat meldt PRWeb. Het dakappartementje zou 35 miljoen dollar moeten kosten en heeft de bijnaam 'the cockpit'.

Het penthouse is voorzien van een volledig uitgeruste opnamestudio en negen slaapkamers. Het Ivana heeft een kostprijs van ongeveer 913 miljoen dollar. Dat geld wordt samengebracht door de Australische investeerders Victor Altomare en Joseph Di Mauro. Op dit ogenblik zou de helft van de 945 wooneenheden al verkocht zijn.

Gehoopt wordt dat de verkoop aan Elton John ook andere gegadigden zal aantrekken. De constructie van het gebouw zou beginnen in de zomer van volgend jaar en zou in december 2008 moeten klaar zijn. Een wooncomplex met één slaapkamer zou ongeveer 550.000 dollar moeten kosten.

De bouwheren verwachten naar eigen zeggen vooral interesse van zakenlui, entertainers en liefhebbers van het Nevada-klimaat. De verkoop werd geopend in augustus van dit jaar. Maar het gonst in Las Vegas van mega-bouwplannen. Er is immers ook het Trump-project van Donald Trump, de gewezen echtgenoot van Ivana. Daarnaast mikken ook Palms Place, Panorama en Icon op hetzelfde publiek.

0 comment(s):

Post a comment

<< Home