Handig in Huis

Sunday, August 28, 2005

Vier dagen design en interieur


Van donderdag 1 september tot en met zondag 4 september staat Breda voor het eerst in het teken van design en interieur. Op diverse locaties wordt dan immers de Vierdaagse van Design en Internieur georganiseerd. Daarmee wil de stad haar belangrijkheid op het gebied van creatieve industrie benadrukken.

"Breda valt op door het grote aanbod aan opleidingen en ondernemingen op het gebied van design en interieur," benadrukken de organisatoren. "Design en interieur zijn ook een sterk onderdeel van de zogenaamde creatieve industrie, die steeds belangrijker wordt voor onze economie. Zo is de vormgevingssector economisch van even grote waarde als de aardolie-industrie en het luchtvervoer."

Voor de gemeente is deze vierdaagse manifestatie dan ook een belangrijk evenement. GebouwF, het centrum voor architectuur, organiseert daarbij in samenwerking met de ontwerpafdeling van de Academie St. Joost, negen gespecialiseerde zaken en ’t Sas met zijn lifestylewinkels, een uitgebreid programma. De deelnemers pakken uit met ontwerpvisies, lezingen, films, een ontwerpwedstrijd, mode- en designshows, rondleidingen, ontwerpers, productpresentaties en speciale acties.
Meer informatie over het programma kan verkregen worden op website www.gebouwf.nl.

0 comment(s):

Post a comment

<< Home